Nail Care

Pronails

Voor de behandeling van uw gelnagels wordt er in ons salon gewerkt met het merk Pronails. Dit Belgisch bedrijf, opgericht in 1981 en voorheen bekend als Professionails, staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, inspiratie en plezier.

Gelnagels, waarom?

Je handen weerspiegelen een groot stuk van wie je bent en ook van wat je doet. Mooie nagels maken je uiterlijke verzorging echt af. Of het nu is voor op reis, voor altijd, om van het nagelbijten af te raken, voor een speciale gelegenheid of gewoon voor jezelf, als moderne vrouw heb je graag prachtige nagels en verzorgde handen.  Dit hoeven trouwens niet per definitie lange nagels zijn, je bepaalt zelf de lengte alsook de vorm. Hou je van puntig, rond of meer gehoekt, het kan allemaal. Natuurlijk staan wij je bij als je de keuze te groot vindt. Of je nu kiest voor heel naturel, een french manicure, een volledige color, fantasietje, steentje, of nog iets helemaal anders, jouw nagels zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit.

Kunnen gelnagels je natuurlijke nagels beschadigen?

Met gel ga je net de nagel beschermen, versterken. Dit gebeurt door een versterkingslaagje, een uv-hardende gel, die wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, of indien verlenging nodig of gewenst is, op de nagel en de verlenging (tip). Hoewel er een heel aantal producten op de markt zijn gekomen, kies je altijd best voor kwaliteit, dat geldt zeker en misschien nog meer voor je styliste.  Met kwaliteit loop je geen risico. Ga daarom altijd naar een ervaren en goed opgeleide nagelstyliste die met kwaliteitsvolle producten werkt. Zij zal je bijstaan met raad en zal ook rekening houden met bestaande beschadigingen en eventuele nagelziekten herkennen. 

Hoelang blijven gelnagels gemiddeld ?

Zoals elke mens anders is, is er ook geen gelijke “set” natuurlijke nagels. Dat betekent dat het erg moeilijk is deze vraag te beantwoorden. Afhankelijk van de snelheid van groeien spreken we van een gemiddelde van 3 à 4 weken. Je merkt het vanzelf, de groei van je nagel zorgt immers voor de bekende ‘uitgroei’ van de gelnagel. Het hangt er ook van af of je een verleden hebt als nagelbijter. Dus 3 à 4 weken en ja, een bijwerking gebeurt zonder tussenpozen. Een pauze tussen sets om de nagels te laten ademen, of bijkomen is compleet nutteloos en wordt eerder als excuus gebruikt door stylistes die fouten gemaakt hebben met je nagels, waardoor je niet anders kan. Wanneer de nagels vakkundig geplaatst worden, is zoiets compleet nutteloos. Door ze tijdig en regelmatig te laten bijwerken kun je ze zolang blijven dragen als je wenst! Dit is niet alleen belangrijk voor het uitzicht, maar ook voor de duurzaamheid en een goede verzorging van je gelnagels.

Do's and dont's

Do's:

 • Een voedende handcrème doet wonderen voor je handen en is altijd goed, of je nu gelnagels hebt of niet.
 • Wat je zeker moet doen is om de 3 à 4 weken naar je nagelstyliste gaan voor een bijwerking. Zo behouden jouw gelnagels hun schoonheid en sterkte.

Dont's:

 • Hoe sterk je nieuwe gelnagels ook lijken, gebruik ze niet als schroevendraaier, beitel,… Daar dienen ze echt niet voor!
 • Nagelriemolie gebruik je best niet meer dan 1 keer in de week wanneer je kunstnagels hebt.
 • Het vijlen van je gelnagels laat je best over aan je styliste, als je dit zelf gaat doen zou je de randen van de gelnagels kunnen beschadigen waardoor je ze niet lang kan houden.

Gelish

Naast gelnagels, kan u bij ons voor gellak kiezen. Hiervoor werken we met het merk Gelish. Er was namelijk een kloof tussen gel en een fles. Waarom die twee niet combineren? Ze maakten wat we nu in de volksmond kennen als “Gelish”. Gelish was de eerste gel polish in een fles, met een kwastje.

Wat is gellak?

Gellak is geen traditionele nagellak. Het is een semi transparante lak die in laagjes wordt aangebracht op de teennagels. Na elk dun laagje wordt deze uitgehard onder een UV-lamp. Daarom heeft u bij gellak geen droogtijden. De gellak verstevigt en beschermt de nagels. Door het gebruik van professionele producten kunnen we hierdoor een langdurig en mooi resultaat garanderen.

Hoe gaan we te werk?

Eerst worden de nagels mooi gefreesd en de nagelriemen naar achter geduwd. Nadat de nagels zijn schoongemaakt (ontvet en gedesinfecteerd) wordt er eerst een basecoat aangebracht. Nadien nog 2 lagen gellak en we eindigen met een topcoat. Iedere laag wordt even uitgehard onder de UV-lamp. Nadat de topcoat is uitgehard, bent u klaar om te genieten van uw mooie verzorgde nagels.

Voordelen:

 • Niet schadelijk voor de natuurlijke nagels
 • Geen droogtijden door uitharding onder de UV-lamp
 • Bescherming en versteviging van de nagels
 • Goedkoper dan kunstnagels
 • Snel aan te brengen
 • Glanzend en krasvrij
 • Langdurig en mooi resultaat, zo’n 2 à 3 weken

Ons aanbod:

Gelnagels:

Nieuwe set met verlenging – € 70,00
Nieuwe set zonder verlenging – € 60,00
Bijwerking gelnagels (binnen 4 weken) – € 45,00
Bijwerking (ander salon)  – nieuwe set met/zonder verlenging (€ 60,00/€ 70,00)
Fantasie per stuk – € 0,50
Herstelling per nagel – € 10,00
Verwijderen kunstnagels – € 30,00

Gellak:

Gellak – € 35,00
Gellak op tenen – € 35,00
Volledige voetverzorging met gellak op tenen – € 60,00
Verwijderen gellak – € 30,00

Manicure:

Manicure – € 30,00
Lakken – € 8,00
Luxe handverzorging (75 min) – € 70,00