Over ons

Ik ben Kim Vanrijkel en ben 31 jaar. Opgeleid als schoonheidsspecialiste, huidtherapeut en leerkracht bio-esthetiek, ben ik voltijds met mijn passie bezig zijn. Daarom heb ik sinds 2011 als zelfstandig schoonheidsspecialiste, EsthetieKim mogen oprichten. Het is dan ook fijn om mensen te helpen, te verzorgen en hen te laten stralen! In september 2016 heb ik mijn nieuwe praktijk mogen openen, gelegen op het adres Nieuwe Neerlandensestraat 14 te Zoutleeuw. 

Omdat ik mij wil concentreren op de absolute essentie van schoonheidsverzorging met natuurlijke huidverzorging, milieu- en diervriendelijke producten, kwam ik terecht bij DR. Baumann en Dermedics. Dit zijn hypoallergene en bionome producten, waarbij 3 criteria cruciaal zijn: compatibiliteit, effectiviteit en ethische inzet voor dieren- en milieubescherming.

De moderne vrouw is bewust bezig met gezondheid. Niet alleen sporten, voeding en skincare, ook make-up. Ik was er dan ook al snel bij toen i.am.klean op de markt werd gebracht. De naam zegt het zelf al, zuiver, puur, natuurlijk en gezond.
Tegenwoordig spreken veel cosmetische bedrijven over plantaardig, natuurlijk of zelfs vegan.  Zeer dikwijls zijn deze, al dan niet natuurlijke, ingrediënten niet werkzaam genoeg om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren of blijken ze zelfs schadelijk te kunnen zijn voor de huid. Het is zeer moeilijk goede huidverzorgingsproducten uit te kiezen zonder over de juiste informatie te beschikken. Als consument staat u er meestal alleen voor. Ik help je hier dan ook graag mee verder!

Sinds 2021 hebben we ons team ook uitgebreid, waardoor Luna ons team is komen versterken. Zij is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Na haar stage hier te hebben doorlopen, is zij direct bij ons gestart. Bij Luna kan je terecht voor gelaatsverzorging, coolifting, lashlift, medische voetverzorging, handverzorging, ontharingen, massages en productadvies!