Permanente Ontharing

Voor de permanente ontharing maken we gebruik van de Diode Triple Wave Laser en is deze laser bijzonder efficiënt, accuraat en pijnvrij!

Hoe werkt het?

Door kompressie van het handstuk tegen de huid, komt de haarwortel zo dicht mogelijk bij het huidoppervlak. Tegelijkertijd geeft dit handstuk een lichtflits af, die warmte genereert. Deze warmte wordt getransporteerd naar de haarwortel door de aanwezigheid van melanine.
Op deze manier zal de haarwortel definitieve schade oplopen waardoor ze nooit meer een haar zal ontwikkelen. Om dit principe te begrijpen dient u te weten welke haargroeicycli er bestaan.

Haargroeicyclus

Groeifase

Onder in de haarfollikel zitten 20-30 moedercellen. Deze moedercellen ontwikkelen zich tot een haar en blijven normaal gesproken 5 tot 7 jaar groeien. Enkel in deze fase kan een haartje permanent verwijderd worden.

Rustfase

Tijdens de katagene fase stopt het haar met groeien. De voeding naar de haarwortel stopt en gedurende enkele weken sterft het haar af.

Uitvalfase

Als het haar losgekomen is van de wortel blijft het nog een tijd in de hoofdhuid zitten. Dit kan variëren van enkele weken tot enkele maanden.

Veilige en pijnloze laserontharing

Bij het gebruik van traditionele toestellen voor ontharing (zoals IPL), is de behandeling vaak een ware nachtmerrie. Bij iedere flits wordt u vaak blootgesteld aan een onwaarschijnlijk pijngevoel.
Diode Triple Wave Laser is echter volledig pijnvrij door de gekoelde laserkop.
Het aantal behandelingen per zone varieert. Er zijn minimum 6 behandelingen nodig, want niet elk haartje bevindt zich in de anagene fase.
Indien de laser de haarzakjes vernietigt, is het haarzakje definitief vernietigd. Maar vergeet niet dat op de plaatsen waar tijdens de behandeling nog geen haartjes groeiden er geen haarzakjes kunnen worden vernietigd.
Vandaar de noodzaak aan meerdere behandelingen.

Voor alle huidtypes

De hoge gemiddelde kracht, de lage flux en het hoge herhalingsritme van de Laser & Co Diodelaser*, zorgen ervoor dat de energie veilig voor alle huidtypes wordt afgeleverd. 
Bij de donkere huidtypes duurt het vaak iets langer om hetzelfde resultaat te bekomen. Er is namelijk een langere pulsatietijd en een lagere energie nodig.
Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor een laserontharing ook de negroïde types.

Voordelen

  • Pijnvrij en comfortabel door de gekoelde lasertip
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Ultra korte behandelingstijd door de “Fast Hair Removal” modus
  • Zeer veilig en CE gekeurd.

Ons aanbod:

Prijs per sessie:

Oksels – € 45,00

Onder of bovenarmen – € 60,00

Gehele armen – € 110,00

Handen of voeten – € 35,00

Onder of bovenbenen – € 80,00

Volledige benen – € 120,00

Bikinilijn 1 – € 40,00

Bikinilijn 2 – € 50,00

Volledige bikini – € 69,00

Bilnaad – € 35,00

Navelstreep – € 35,00

Buik – € 80,00

Kaaklijn – € 49,00

Kin/Hals – € 39,00

Boven lip – € 25,00

Gelaat (incl. bakkebaard) – € 55,00

Onder of bovenrug – € 60,00

Volledige rug excl. schouders – € 109,00

Volledige rug incl. schouders – € 129,00

Borstkas – € 80,00

(intieme zones worden enkel bij vrouwelijke cliënten behandeld.)